Βιογραφικό


image-136279-bio.jpg?1421659959059

Η καταγωγή μου είναι από το Μεγάλο Μοναστήρι Λάρισας.
Το 1998 ήταν το έτος εισαγωγής μου στη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο ΑΠΘ, φοίτησα στη Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού στην Αθήνα, με παράλληλη εκπαίδευση για ένα χρόνο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του 401 ΓΣΝΑ.
Στα χρόνια που ακολούθησαν διετέλεσα διευθυντής διαφόρων υγειονομικών μονάδων του Στρατού, επαυξάνοντας την εμπειρία μου στην αντιμετώπιση κάθε είδους περιστατικού.
Το 2008 ξεκίνησα ως ειδικευόμενος στη Β’ Χειρουργική κλινική του 401 ΓΣΝΑ, εκτελώντας πληθώρα επεμβάσεων Γενικής Χειρουργικής.
Από το 2009 συνέχισα την ειδίκευσή μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εκπαιδεύτηκα σε όλο το φάσμα των Μαιευτικών και Γυναικολογικών επεμβάσεων.
Με την ολοκλήρωση της ειδικότητάς μου το 2013, τοποθετήθηκα στο 404 ΓΣΝ Λάρισας, όπου γρήγορα οργάνωσα ένα πλήρως λειτουργικό Γυναικολογικό Ιατρείο.
Από το Σεπτέμβρη του 2013 είμαι Διευθυντής του ΣΤΕΠ της 1ης ΤΑΞΑΣ, ενώ παράλληλα για μεγάλο διάστημα διετέλεσα υπεύθυνος της λειτουργίας του γυναικολογικού τμήματος του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.
Το Νοέμβριο του 2013 ξεκίνησε η λειτουργία του ιδιωτικού μου ιατρείου στο κέντρο της Λάρισας, όπου έχω την ευκαιρία να προσφέρω όλη τη γνώση και εμπειρία που αποκόμισα αυτά τα χρόνια.
Με έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση, εκπονώ Διδακτορική Διατριβή στην Ιατρική Σχολή της Λάρισας, ενώ διατελώ πιστοποιημένος εκπαιδευτής στα σεμινάρια Μαιευτικού Επείγοντος ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics).